Niet-verzekerde zorg en Cosmetiek

U kunt bij de Berne Kliniek terecht voor niet verzekerde zorg. Dit zijn behandelingen die de zorgverzekeraar niet vergoed. U kunt ook terecht voor vrijwel alle cosmetische behandelingen zoals u die vindt in privéklinieken buiten het ziekenhuis. Het voordeel van de Berne Kliniek is dat wij iedereen mogen opereren, ook als u bijkomende ziekten heeft. U bent gegarandeerd van de veilige omgeving die Bernhoven biedt en 24-uurs (spoed) zorg.

huidbehandeling

Huid

Huidafwijkingen kunnen storend zijn. Heeft u vragen kom dan op consult bij onze plastisch chirurgen.

Behandelingen
gezichtsbehandeling

Gezicht

Denkt u na over een correctie in uw gelaat, vraag ons om een vrijblijvend en eerlijk advies.

Behandelingen
lichaamsbehandeling

Lichaam

De Berne Kliniek heeft veel ervaring met operaties van zowel het mannelijke als vrouwelijke lichaam.

Behandelingen
Onverzekerde zorg

Goede privézorg met de voordelen van een ziekenhuis

Berne Kliniek biedt cosmetische zorg aan die niet binnen het verzekeringspakket vallen. Deze behandelingen worden vanzelfsprekend met net zoveel zorg uitgevoerd als u van ons gewend bent. De tarieven staan vermeld bij de behandelingen. Of kijk op de prijslijst. Op de wachttijdenpagina krijgt u een idee over hoe snel u geholpen kunt worden.

Stap voor stap

Bij Berne Kliniek hebben we een helder doel. Wij willen dat jij je goed voelt, voor én na de behandeling. Spannend blijft het altijd. Maar door je in gewone taal uit te leggen wat we gaan doen, door je goed voor te bereiden op wat komen gaat, kun je je behandeling met een gerust hart tegemoetzien.

Stappenplan
Onverzekerde zorg

Moderne technieken

We gebruiken moderne technieken om onze zorg te verbeteren. Zo kun je bij een borstvergroting vooraf al zien wat je kan verwachten door het gebruik van een 3D scan. Ook zetten we voorlichtingsprogramma’s met 3D flimpjes in om je voor een ingreep goed voor te bereiden. We implementeren ook hulpmiddelen in de zorg om de uitkomsten te verbeteren. We zoeken continue naar vernieuwing.

Ervaringen van patiënten

“Ik ben geholpen door dokter Vooijs. Ik had een norse blik en vaak hoofdpijn. Dit bleek te komen doordat mijn wenkbrauwen gezakt waren. Ik krijg nu vaak te horen dat ik er goed uit zie, maar niemand heeft door wat er gedaan is. dat is fijn.”

Janette - 51jr.voorhoofdslift

“Mijn verzekeraar wilde de ooglidcorrectie niet vergoeden. Ik heb nooit iets gehad, dus dat viel mij tegen. Ik heb de operatie daarom zelf betaald en was binnen 2 weken aan de beurt. Ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Nu ben ik 's avonds niet meer zo moe en kan ik weer goed lezen. ”

Ans - 78jr.ooglidcorrectie

“Ik was veel afgevallen, maar was ontevreden over mijn buik. Nu is hij plat. Het duurt lang voordat alles genezen is. Ook de drukkleding was niet fijn. Ze hadden me dit vooraf verteld, maar je denkt het valt wel mee. ben er nu heel blij mee.”

Mohamed - 42jr.Buikwandcorrectie

“Na mijn laatste zwangerschap waren mijn borsten leeg. Ik schaamde me er heel erg voor en daar had ik last van. Ik vond het fijn om in een ziekenhuis geholpen te worden dat voelde heel vertrouwd. Ook goede uitleg vooraf hielp mij in mijn keuze. Ik ben tevreden.”

Annemarie - 33jr.Borstvergroting

Wij helpen u graag

  • Privézorg met de voordelen van een ziekenhuis
  • Voor alle cosmetische behandelingen
  • Vriendelijke specialisten met veel ervaring