Over ons

Vertrouwde zorg

Berne Kliniek is een zelfstandig behandelcentrum binnen de muren van Bernhoven, een modern ziekenhuis, een vertrouwde omgeving. Als u ons bezoekt gaat u met de Berne Kliniek een behandelrelatie aan en NIET met Bernhoven. Ons team werkt intensief samen met het ziekenhuis.  Onze specialisten voeren samen operaties en behandelingen uit, we delen hetzelfde elektronische patiëntendossier, nemen deel aan diverse besprekingen en voldoen aan alle kwaliteitseisen die gelden voor de specialisten in het ziekenhuis.

Ziekenhuis Bernhoven

Samenwerking in de regio

Wij werken samen met diverse zorgaanbieders in de regio.  Wij zijn makkelijk bereikbaar voor huisartsen. Indien nodig kunnen patiënten dezelfde dag gezien worden. Er is een onderling overleg tussen diverse handchirurgen om moeilijke problemen te overleggen. Ook werken we samen met handtherapeuten in de regio om te zorgen voor een optimale nabehandeling van uw hand.

Samenwerking

Maak kennis met het team

Toegewijd aan het beste eindresultaat.

Teamleden

Lidmaatschap

Wij zijn lid van de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC), de Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC), de Nederlandse vereniging voor Handchirurgie (NVVH),  het FESSH diploma voor handchirurgie en de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunde (KNMG).

Laatste artikelen

Cosmetiek

REACTIE NVPC N.A.V. UITZENDING EN VRAGEN RADAR (UITZENDING 12 DECEMBER 2022)

12 december 2022 Voor de uitzending van maandag 12 december 2022 heeft het Tv-programma RADAR aan de NVPC een aantal vragen gesteld over tot de veiligheid van borstimplantaten. De NVPC…
Cosmetiek

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie over borstimplantaten

Op de website van de NVPC kunt u up to date informatie vinden over siliconen borstprothesen.    
Cosmetiek

Een duidelijk verhaal over siliconen borstprothesen

Het siliconendebat – over oorzaken, gevolgen en onderzoek Kies je inderdaad voor een ‘tijdbom’? Het steeds terugkerende nieuws over lekkende siliconen borstimplantaten jaagt journalist Daphne van Paassen de stuipen op…

Wij helpen u graag

  • De service van een privékliniek binnen een ziekenhuis 
  • Korte wachttijden voor de poli en behandelingen
  • Persoonlijke benadering met goede uitleg