In Regio Uden, Oss en Veghel, staat de Berne Kliniek bekend om haar toewijding aan kwalitatieve plastische chirurgie en haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Naast het leveren van medische diensten van hoge kwaliteit, heeft de Berne Kliniek zich ook gecommitteerd aan liefdadigheidswerk en sponsoring van belangrijke initiatieven.

Een van de organisaties die op de steun van de Berne Kliniek kan rekenen, is Stichting Hulphond. Deze stichting is actief in het trainen en inzetten van hulphonden voor mensen met een beperking. Door hun steun aan Stichting Hulphond draagt de Berne Kliniek bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met een handicap. Deze samenwerking weerspiegelt het mededogen van de kliniek en haar streven naar een inclusieve samenleving.

Een ander goed doel dat de Berne Kliniek ondersteunt, is Stichting Alpe d’HuZes. Deze stichting organiseert evenementen en initiatieven om geld in te zamelen voor kankeronderzoek, in de hoop op een dag een wereld zonder kanker te realiseren. De bijdrage van de Berne Kliniek aan deze stichting onderstreept hun betrokkenheid bij de gezondheid van de gemeenschap en hun streven naar een wereld waar kanker geen bedreiging meer vormt.

Naast deze nobele inspanningen, koestert de Berne Kliniek ook haar lokale connecties. Joosje Burg, een getalenteerde atlete, maakt deel uit van het Nederlands dames hockeyteam. Ze is niet alleen een bron van trots voor haar familie, maar ook voor de Berne Kliniek. Als dochter van Inger Burg, de secretaresse van de kliniek, is Joosje een levendig voorbeeld van toewijding en doorzettingsvermogen. De Berne Kliniek steunt Joosje in haar sportieve reis en haar bijdrage aan het nationale team.

De Berne Kliniek in Uden heeft bewezen dat ze niet alleen toegewijd is aan het verbeteren van het uiterlijk en welzijn van individuen, maar ook aan het ondersteunen van belangrijke maatschappelijke initiatieven en lokale talenten. Hun sponsorschap van Stichting Hulphond, Stichting Alpe d’HuZes en Joosje Burg getuigt van een diepgaand engagement voor de gemeenschap en het streven naar positieve verandering. Dit maakt de Berne Kliniek niet alleen een medische instelling, maar ook een waardevolle partner in het bevorderen van welzijn en vooruitgang.