Belangrijke informatie voorafgaand aan uw (eerste) bezoek

Niet-verzekerde zorg, cosmetische zorg.

Voor een cosmetische vraag heeft u geen verwijzing nodig. U kunt altijd een afspraak inplannen.

U kunt bij Patiëntenservice (0413-401974) een afspraak maken. Wilt u direct een behandeling laten inplannen, geef dit dan duidelijk aan. Vraag zo nodig om met de polikliniek plastische chirurgie verbonden te worden.

Neem een actueel overzicht van uw medicijnen en allergieën mee.

Voor een consult zijn wij verplicht dit consult in rekening te brengen (prijzen staan op de prijslijst). Laat u hierna een ingreep verrichten dan wordt dit bedrag in mindering gebracht.

zorg dat u op tijd komt de spreekuren lopen meestal op tijd. U krijgt een qr-code voor uw afspraak. Deze kunt u in de hal bij de ingang scannen/aanmaken.  U wordt daar verwezen naar de Berne Kliniek (route 50G/H). Scan hier bij de balie de nieuwe qr-code (de arts kan dan pas zien dat u er bent). Neem plaats in de wachtkamer. Als u aan de beurt bent wordt u geroepen en mag u plaatsnemen in de onderzoekskamer.

wij doen hard ons best om u niet te laten wachten. Helaas lukt dit niet altijd, omdat in ons werk niet alles planbaar is. We nemen de tijd die nodig is om u goed te kunnen helpen. Wij hopen hierbij op uw begrip. Zorg dus dat u voldoende tijd heeft.

Bent u klaar bij de arts dan moet u zich soms nog melden aan bij de assistente (kamer 3 in gang 50G aan de linker zijde). Hier worden onder andere vervolgafspraken gemaakt en behandelingen ingepland.

Soms krijgt u direct een offerte mee. Anders volgt deze per mail of post. U moet een offerte betalen voordat de ingreep ingepland wordt.

Het is mogelijk om in delen te betalen (dit doen wij in samenwerking met  www.cosmeticfinance.nl).