Samenwerkingen

Bernhoven

Wij werken samen met Bernhoven. Wij zien op hun verzoek patiënten, maar ook andersom. Deze samenwerking is niet anders dan in het verleden toen de plastisch chirurgen bij Bernhoven werkten.

De plastisch chirurgen werken mee aan het kwaliteitsbeleid, zitten in het multidisciplinaire team voor borstkanker en voor huidkanker en ze organiseren een gezamenlijk handenspreekuur voor complexe handproblemen.

Ze kijken vaak mee met de dermatologen zodat mensen niet altijd terug hoeven te komen voor een nieuw bezoek. Zo kunnen ingrepen voor huidkanker snel ingepland worden.

Met de neurologen werken ze samen voor de behandeling van het carpaal tunnel syndroom en andere zenuwproblemen van de arm en hand.

De Berne Kliniek maakt gebruik van de klachtenfunctionaris (en faciliteiten) van Bernhoven. Ook participeren wij in de cliëntenraad van Bernhoven.

De Bernekliniek is gecertificeerd voor:  NEN8009 (patiëntveiligheidscertificering),   NEN-EN-ISO 9001:2015 (het Kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat) en  NTA 8009:2018 (het Assetmanagement certificaat).

Collega handchirurgen

Er is een samenwerkingsverband met diverse klinieken. Moeilijke problemen worden onderling besproken en men vraagt elkaar om advies. Indien nodig verwijzen wij naar iemand die super gespecialiseerd is in een bepaalde operatie.

meer informatie op handenpols.nl

Bedrijven

Dica

Wij registreren alle geplaatste en verwijderde borstprothesen in dit landelijk systeem. Zo is altijd te achterhalen welke prothese u heeft gekregen. Dit is een wettelijke verplichting.

Wij helpen u graag

  • De service van een privékliniek binnen een ziekenhuis 
  • Korte wachttijden voor de poli en behandelingen
  • Persoonlijke benadering met goede uitleg