Stappenplan

Verzekerde zorg

U heeft een verwijsbrief nodig. Deze moet gedateerd zijn om de datum van uw bezoek of hiervoor. Zonder verwijsbrief mogen wij u niet helpen (ook niet als de brief nagezonden wordt). Heeft u een afspraak gemaakt met een verwijzing dan wordt altijd uw bezoek gedeclareerd bij uw verzekering en kan dit ten koste gaan van uw eigen risico. Wil u dit niet dan kunt u ook een afspraak zonder verwijzing maken (zie niet-verzekerde zorg).

U kunt bij de patiëntenservice (040-401974) een afspraak maken. Wil u direct een behandeling laten inplannen geef dit dan duidelijk aan. Vraag zo nodig om met de poli plastische chirurgie verbonden te worden.

Neem een actueel overzicht van uw medicijnen en allergieën mee.

zorg dat u op tijd komt de spreekuren lopen meestal op tijd. U krijgt een qr-code voor uw afspraak. Deze kunt u in de hal bij de ingang scannen/aanmaken.  U wordt daar verwezen naar de Berne Kliniek (route 50G/H). Scan hier bij de balie de nieuwe qr-code (de arts kan dan pas zien dat u er bent). Neem plaats in de wachtkamer. Als u aan de beurt bent wordt u geroepen en mag u plaatsnemen in de onderzoekskamer.

wij doen hard ons best om u niet te laten wachten. Helaas lukt dit niet altijd, omdat in ons werk niet alles planbaar is. We nemen de tijd die nodig is om u goed te kunnen helpen. Wij hopen hierbij op uw begrip. Zorg dus dat u voldoende tijd heeft.

Bent u klaar bij de arts dan moet u zich soms nog melden aan bij de assistente (kamer 3 in gang 50G aan de linker zijde). Hier worden onder andere vervolgafspraken gemaakt en behandelingen ingepland.

Is er een aanvraag gedaan bij uw verzekeraar dan krijgt u meestal binnen twee weken van ons te horen of er een goedkeuring is.