Stappenplan

Verzekerde zorg

U heeft een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Deze moet gedateerd zijn op de datum van uw bezoek of hiervoor. Zonder verwijsbrief mogen wij u niet helpen (ook niet als de brief nagezonden wordt).

U kunt bij de patiëntenservice (0413-401974) een afspraak maken.  Vraag zo nodig om met de poli plastische chirurgie of het secretariaat doorverbonden te worden.

Neem een actueel overzicht van uw medicijnen en allergieën mee.

Zorg dat u op tijd komt en een patiëntenpas laat maken (als u deze niet heeft). Meldt u bij balie 41. U wordt daar verwezen naar de Berne Kliniek (route 50 G/H). Neem plaats in de wachtkamer. Als u aan de beurt bent wordt u geroepen en mag u plaatsnemen in de onderzoekskamer. De arts komt dan zo bij u.

Wij doen hard ons best om u niet te laten wachten. Helaas lukt dit niet altijd, omdat in ons werk niet alles planbaar is. We nemen de tijd die nodig is om u goed te kunnen helpen. Wij hopen hierbij op uw begrip. Zorg dus dat u voldoende tijd heeft. Soms moet er nog een röntgenfoto gemaakt worden. Meestal kan dit direct (en u krijgt meestal direct de uitslag van onze arts).

Bent u klaar bij de arts dan moet u zich soms nog melden aan de balie (50 G/H). Hier worden onder andere vervolgafspraken gemaakt en zo nodig behandelingen ingepland.

Is er een aanvraag gedaan bij uw verzekeraar dan krijgt u meestal binnen twee weken (meestal gaat dit sneller) van ons te horen of er een goedkeuring is.