Het team

Diederik Vooijs

Plastisch chirurg

Na mijn specialisatie in Nijmegen heb ik een aantal jaren in Groningen gewerkt. Daar heb ik de plastische chirurgie in de hele breedte beoefend, zowel de hand- en polschirurgie, als de brandwondenchirurgie en ook cosmetische chirurgie.
Zo’n twee jaar geleden kreeg ik de mogelijkheid om terug te gaan naar ‘het zuiden’ en in Uden met oude studievrienden te gaan werken. Ik kan me hier maximaal richten op de hand- en polschirurgie, waar mijn hart ligt.
De complexe anatomie, de verfijnde operatietechnieken en het belang van een goed functionerende hand en pols blijf ik fascinerend vinden. Ook is het elke keer opnieuw van belang te zoeken naar wat een patiënt nodig heeft en waar wij van dienst kunnen zijn.
Daarbij werk ik met veel plezier in een hecht team, met fijne mensen. Daardoor kunnen we in een goede sfeer optimale zorg bieden aan onze patiënten.

Ik ben lid van
NVPC – Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
NVvH - Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie
EBOPRAS - Fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery
ISAPS – International society for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery

BIG 09052408201

Alex Terng

Plastisch chirurg

Waarom ik voor dit specialisme heb gekozen: Met mijn specialisatie in de hand- en polschirurgie zie ik mensen met veel klachten die met een behandeling goed geholpen kunnen worden. De handen zijn ons eerste en meest gebruikte fysieke contact met de wereld om ons heen. Ik vind het prachtig wanneer ik mensen kan helpen om die functie, deels, weer terug te geven.
Wat maakt mijn vak zo bijzonder: onze kliniek onderscheidt zich door de enorme laagdrempeligheid en menselijkheid waarmee mensen gezien worden.

BIG-registratienummer: 79048984101

Bas Rysavy

Plastisch chirurg

Plastische chirurgie is het mooiste vak binnen de geneeskunde. Wij behandelen mensen van hun kruin tot aan hun tenen, van baby’s tot hoog bejaarden. Het is enorm veelzijdig en afwisselend. Mijn specialisaties zijn de borstreconstructies en de cosmetische chirurgie.

De benodigde creativiteit vind ik de grootste uitdaging. Oplossingen vinden voor problemen gebaseerd op je anatomische kennis, ervaring en creativiteit. Dat maakt ons vak geweldig.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit de dankbaarheid van mensen na een poli bezoek of ingreep. Een patient of client die tevreden de deur uit gaat maakt mijn dag helemaal goed! Het contact dat ik met mensen heb is uiteindelijk het belangrijkste voor me. Hier draait het voor mij allemaal om. Hier doe ik het voor. Belangrijk kunnen zijn voor mensen die op hun kwetsbaarst zijn is enorm waardevol.

Dit alles gecombineerd met het beste team om ons heen, secretariaat en poli-assistentes/verpleegkundigen maakt dat we kwalitatief hoge zorg kunnen bieden op een prachtige locatie in een ontspannen sfeer.

U bent altijd welkom!

Bas

BIG-registratienummer: 69054082601

Bram Keulers

Plastisch chirurg

We werken in een fijn team. Doordat we klein zijn kent iedereen elkaar en kunnen we snel dingen signaleren en veranderen. We hebben de tijd om mensen uitleg te geven en er is veel aandacht voor een normale vriendelijke benadering. Dit maakt het een fijne omgeving om te werken. Ik ben zelf in de regio opgegroeid en dat maakt vaak de contacten leuker. De contacten met de huisartsen zijn erg goed. We overleggen vaak als dat nodig is. We werken ook samen met de specialisten in Bernhoven. Ik ben aanwezig bij de overleggen over huidkanker en borstkanker. Samen met de andere specialisten zorgen we voor een goede behandeling.
Ik richt me voornamelijk op de reconstructieve en cosmetische chirurgie. Ook doe ik nog een deel handchirurgie. Plastische chirurgie is een creatief vak. Het is gevarieerd en mensen merken vaak snel resultaat.

BIG-registratienummer: 59058818001

Jose

Doktersassistente

Mijn naam is Jose. U kunt mij in alle facetten van uw behandeling of ingreep tegenkomen. Dit is dan ook het leuke en de uitdaging die ik vind in mijn werk. De patient staat centraal in onze handelingen. Het gaan voor het beste resultaat van elke patient is mijn uitgangspunt.

Chantal

Doktersassistente

Ik ben Chantal en ik werk als doktersassistente op poli plastische chirurgie. Het leuke van mijn baan is dat deze erg afwisselend is. De combinatie van cosmetische en medisch noodzakelijke plastische chirurgie spreekt mij erg aan. Ik vind het fijn om wat voor mensen te kunnen betekenen. Dit geeft mij veel voldoening en daarom ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk.

Petra

Doktersassistente

Mijn naam is Petra en ik werk met veel plezier op poli Plastische Chirurgie. Deze baan is voor mij aantrekkelijk en bijzonder door het intensieve contact met
patiënten. Hierin vind ik het belangrijk om patiënten op een prettige en deskundige manier voor te lichten en te begeleiden. Daarnaast geeft plastische chirurgie mij veel uitdaging omdat het een breed vakgebied is waarin ik me steeds kan blijven ontwikkelen. Met ons fijne team zorgen we voor een efficiënte manier van werken waarbij goede zorg voor de patiënt voorop staat!

Anouk

Doktersassistente

Nieuw in het team

Daniëlle

Doktersassistente

In 2020 gestart als dokters assistente plastische chirurgie.

Inger

Secretaresse

Inger, ik ben al 20 jaar werkzaam in het ziekenhuis als medisch secretaresse. Nu 10 jaar bij de plastische chirurgie en nog steeds met veel plezier.
Ik ben verantwoordelijk voor o.a. het aanvragen van de machtigingen voor cosmetische ingrepen, versturen van offertes, het regelen van polikliniek- en OK planning, verslaglegging, financiën, het beheren van de agenda’s van de heren, afhandelen van klachten en uiteraard alle verdere secretariële werkzaamheden.
Samen met de 4 artsen, de assistentes en het secretariaat vormen we een gezellig, vrolijk maar ook hardwerkend team.

vacant

Secretaresse

Aniek

Doktersassistente

Nieuw in het team